fbpx

Despre noi

Agenție de creație pentru
cei ambițioși

O.M. Creativ a luat ființă în plină pandemie de Covid-19, când clienții pe care îi aveam pe cont propriu ne-au cerut servicii complete. Lor li s-au adăugat noi companii care au înțeles importanța prezenței în online și social media, dar și ce înseamnă un branding personalizat, puternic și de impact. Așa că Mirela Oprea – fotograf, creator de conținut, Social Media Enthusiast și Mihai Oprea – fotograf profesionist și videograf am devenit OM Creativ. Că soț și soție eram de mult timp.

Echipa noastră s-a mărit repede cu tineri serioși, entuziaști și plini de energie creatoare, care ne ajută pe partea de design grafic, editare foto-video și webdesign, pentru ca noi să ne concentrăm pe creație. Asta facem cel mai bine.

Misiunea noastră

Vremurile pe care le trăim ne arată cât de important este să fii activ în mediul online. Nu mai e suficient doar să exisți pe rețelele de socializare sau să apari în căutările pe Google. Trebuie să fii prezent în mentalul oamenilor, să fii primul nume care îi apare în minte atunci când are nevoie de serviciul tău. Desigur, poți face asta băgând mulți bani în reclamele online, dar un conținut de calitate pe care să îl postezi regulat este cel care va crea o legătură cu oamenii.

O.M. Creativ te ajută să creezi o imagine profesionistă în mediul online pentru afacerea ta, punând la dispoziție unelte specifice precum storytelling, copywritting, branding personal, design grafic, producție foto-video.

O.M. Creativ te poate ajuta ca mesajul tău să ajungă organic la clienții potriviți, pentru a-ți crește vizibilitatea în mediul online. Dincolo de conținutul strălucitor, nu uita să fii autentic, empatic și personal! Într-o lume artificială, poveștile reale vor fi întotdeauna cele mai apreciate de oameni!”

Hai să lucrăm împreună!

ROTUND ALB

Search